http://www.facebook.com/omer.shimoni מאות עבודות עדכניות בפרופיל הפייסבוק שלי 
הרגישי בנוח ליצור עימי קשר בכל שאלה.
ה"אני מאמין שלי" בתסרוקות כלה:
אחרי שנים שבהן עיצבתי תסרוקות לכלות רבות לחתונתן, אני מאמין שפשוט לא צריך להגזים.
בעלי מקצוע בתחום עיצוב השיער והאיפור לפעמים מגזימים בעוצמת האיפור והתסרוקות ויוצרים בעצם מהכלות משהו שהן לא. זה אולי יפה, אבל בהחלט לא מיוחד. היום, מניסיוני, אני מבין שכדי להפוך כלה למושלמת, צריך להיצמד ליופי הטבעי שלה. צריך להוציא אותו החוצה, ולא לקבור אותו מתחת איפור מוגזם ותסרוקות מופרעות.
מבחינתי כל הכלות יפות, ראיתן פעם כלה הצועדת בדרכה לחופה שאינה נראית פשוט נפלא? יש לציין שהכלות המרשימות הן אלה שמאמינות בעצמן, והולכות על הקו הנקי והטבעי.
בצורה זו היופי הייחודי שלהן יוצא החוצה, ומבדיל אותן מהשאר.
ברור ששיטה זו לא מתאימה לכל אחת, צריך סוג של בגרות, הערכה וביטחון עצמי כדי ללכת על קו פשוט ונקי, ולהבין ששם בדיוק שוכן היופי האמיתי שלכן. כדי להיות כלה יפה ומאושרת, את חייבת להרגיש נוח עם המראה שלך, ומה יותר נוח מהמראה הטבעי שלך. כשאת רואה כמה יפה את יכולה להיות, בלי יותר מדי מאמץ, זה עושה פלאים גם לביטחון  העצמי וגם להרגשה הפנימית. וכן, גם את זה רואים.
בין אם את רוצה להיות נסיכה, מלכה או כוכבת הוליוודית נוצצת – כי הרי לכל אחת יש חלום אחר לגבי הלוק שבו היא מעוניינת – את מוזמנת לבוא שאגשים לך את החלום.
אני רוצה לשתף אתכן מנסיוני: אתן יפות! תהיו אתן, אל תסתירו את עצמכן, לכו עם מה שאתן באמת ותצאו הכי מדהימות.

• Recent News

להמלצות אחרונות לחצו על הכפתור מטה.
    view-more
  • Contact Info

טל: 03-5615756, 0506-551156

דוא"ל omer.shimoni.com@gmail.com 
    רח' דרך מנחם בגין 38(דרך פתח תקווה) ת"א

• Polls