פגישה בתשלום:
כ- מעצב שיער לכלות אני נחשף לכלות מכל הסוגים. כלות לחוצות, כלות אדישות, כלות שרוצות מראה טבעי וכלות שרוצות להיראות כמו כוכבות
.גיבשתי עבורכן, הכלות, מידע חשוב שכדאי לתת עליו דגש.משך פגישה להתאמת תסרוקת כלה היא עד שעה.
זמן זה מוקדש לשיחה מקדימה על אופי החתונה, סגנון שמלת הכלה שבחרת והמראה הכללי שאותו את מעוניינת להשיג כ כלה ביום חתונה.
בפגישה נבחן ביחד דוגמאות מוחשיות של תסרוקת כלה ואיפור כלה, נכיר את תווי הפנים שלך ונמצא את הכיוון המחמיא ביותר למבנה הפנים וללוק הכללי שאותו נרצה להציג ביום החתונה.
מומלץ מאוד להגיע לאחר ששמלת הכלה כבר נבחרה סופית.
כלה שיודעת מהו הכיוון הכללי שבו תרצה להיראות בחתונה, קל לה יותר להתמקד ולבחור עיצוב שיער ואיפור שיתאים ושישלים את המראה באירוע הגדול. אתן בהחלט מוזמנות להביא איתכן תמונות מודפסות של כל מה שחשבתן להשתמש בו – מהשמלה עצמה דרך איפור שחביב עליכן, תמונה של עיצוב שיער שאתן חושבות שיחמיא לכן ואפילו תכשיטים שחשבתן לענוד. הכל רלוונטי ליצירת מראה שלם, והרמוני.

בפגישת התאמת התסרוקת לא משתמשים בספרי מחזק ובשאר החומרים המייצבים והמקבעים, וזאת על מנת שנוכל להמשיך ולעבוד עם השיער בין דוגמאות התסרוקות השונות. בדרך כלל נבחן כארבעה עיצובי שיער לכלה, כדי שנוכל לבחור את המתאים ביותר.
אך אל תדאגו, עליכן לדעת שביום החתונה עצמו השיער ייראה מושקע, מוקפד ועשוי היטב.
אני בהחלט ממליץ לכן לבוא עם מלווה או שתיים, אך בתנאי שאלה לא מלוות דעתניות מדי, כאלו שלא ישאירו לכן מקום לביטוי.
את הכלה, וחיזוקים מצד המלוות או כיוון עדין הם רצויים בהחלט, אך זהו היום שלך, ועלייך להיות שלמה עם המראה שלך ביום החתונה.
לדוגמא: אם את רוצה שיער גלי פתוח, והמלווה שלך תשכנע אותך ללכת על עיצוב שיער אסוף, הרי שלא קלעת למטרה.
קחי איתך מלווה שמכירה אותך הכי טוב, כזו שתוכל לתת חיזוק לטעם האישי שלך, לאישיות שלך ולרצון שלך.
פמליה של ארבעה אנשים ומעלה מרעישה, ומנתקת אתכן הכלות מהיחס האישי שלו אתן ראויות, וידוע שלכל ארבעה אנשים יש ארבעים דעות שונות. לכן לא מומלץ לבוא עם יותר מ 2 מלוות
ישנן כלות הפונות לבעלי מקצוע רבים על מנת למצוא מעצב שיער לכלות, חפשי את אנשי המקצוע שנעים לך איתם, אשר יקשיבו למה שאת באמת רוצה.
אני ממליץ, לפני שאתן פונות לבעלי מקצוע, חסכו זמן וכסף ועשו בדק בית על הספק דרך אתרי האינטרנט השונים, החברות, ספקי שירות נוספים כגון צלמים, מעצבות שמלות כלה וכדומה, וכך תגיעו הרבה יותר שלוות ובטוחות להפקיד את עצמכן בידיי הנאמנות.
אני מקווה ומצפה להבנה שכשאתן נראות במיטבכן אתן מוכרות גם אותי, כאשר התוצאה הטובה ביותר עליכן בעצם משקפת את העבודה הטובה ביותר שלי.

מאחל לכן את כל הטוב והנחת שבעולם.

• Recent News

להמלצות אחרונות לחצו על הכפתור מטה.
    view-more
  • Contact Info

טל: 03-5615756, 0506-551156

דוא"ל omer.shimoni.com@gmail.com 
    רח' דרך מנחם בגין 38(דרך פתח תקווה) ת"א

• Polls