הכנה וטיפוח השיער לפני החתונה:
חודשים אחדים לפני האירוע הגדול ביותר בחייכן, החתונה, כלות רבות עושות "שמירה על הגזרה", ובמהלך הריצות המרובות במסגרת תכנון החתונה מתווספות לעניין כמה בעיות: קצב גדילת השיער פוחת, ישנה תופעה של נשירת שיער ושיערות חדשות צצות ויוצרות "פרנזים" לא יפים.
על מנת לשוות לשיער את המראה הטוב ביותר, להלן כמה דרכים שימושיות לדאוג לטיפוחו לקראת החתונה:
במיוחד כשאת לפני החתונה, אירוע מרגש המציין כי בני הזוג יוצאים לדרך חדשה, חשוב להיראות ולהרגיש נפלא. לכן, כדי להיראות במיטבכן ולמניעת נשירת השיער, עליכן לדאוג לאכול ארוחות מסודרות, ולפי הצורך גם להשלים ויטמינים ותוספי מזון כמו אומגה 3, B12 ,אבץ וכדומה. כמו כן, ישנם חומרים ושמפו אשר פותחו במיוחד לצורך זה.
אם התופעה מתגברת ונשירת השיער הופכת לאינטנסיבית מאוד, יש לגשת לרופא בדחיפות.
יש להתחיל במלאכת טיפוח השיער כארבעה חודשים לפני החתונה, ולהתאים את השמפו ושאר טיפולי השיער עבורו לפי סוג השיער ואיכותו על מנת להשיב לו את הרכות והברק.
יש לדאוג לסגור קצוות מפוצלים על ידי תספורת נכונה והנחת חומרים מתאימים בקצוות.
לקבלת ייעוץ אתן מוזמנות לפנות אלי ולקבוע פגישה לתספורת או להתאמת תסרוקת כלה. 03.5615756
את התאמת התסרוקת לאירוע החתונה ואת איפור הניסיון מומלץ לעשות לאחר בחירת שמלת הכלה, כך שאפשר יהיה להתאים את איפור הכלה ואת עיצוב השיער ללוק הכללי שלך.

הקדימי לקבוע פגישת התאמת תסרוקת כלה מראש על מנת לשריין לעצמך את התאריך - בעלי המקצוע הטובים נתפסים מהר...

אם הכלה מעוניינת לשנות את צבע השיער, מומלץ לעשות זאת פעמיים. פעם אחת כחודש ושבוע לפני החתונה, על מנת לכסות עם צבע איכותי צבעים דהויים קודמים או על מנת לקבל את הגוון הרצוי ולחזק אותו שוב לפני החתונה.
ופעם נוספת כשבוע לפני החתונה, על מנת לרענן את הקצוות ולהבטיח שלא יהיו שורשים. בפגישה זו מומלץ לבצע גם את התספורת או הגוונים.
כשלושה ימים לפני החתונה יש לחפוף את השיער עם שמפו המתאים לסוג השיער ואיכותו פעמיים כל יום, ולהניח מרכך או מסיכה רק בחלקו התחתון של השיער.
את השיער הרטוב יש לייבש על ידי טפיחות עדינות במגבת, ולא בפעולה של שפשוף.
אין אירוע כמו חתונה שבו תרצי להיראות במיטבך. לכן לילה לפני האירוע המרגש, חשוב לחפוף את השיער תוך כדי עיסוי נמרץ של הקרקפת. יש לבצע זאת שלוש פעמים לפחות. מטרת פעולה זו היא להסיר את כל השאריות של חומרי הטיפוח והשומניות של הקרקפת והשיער.
לסיכום, בנימה אישית: אני, עומר שמעוני, כמעצב השיער שלך וכמעצב שיער של כלות רבות לפנייך, צברתי ניסיון רב והטיפים הרבים שלי מיועדים עבורך ליום החתונה שלך. מתוקף היותי נותן שירות אני ממליץ לך, לילה קודם, לאכול היטב.
אני יודע שזה לא קל, כי ההתרגשות בשיאה, אבל לטובתך כדאי שתאכלי בשעת הערב ארוחה מזינה על מנת לקבל אנרגיות חיוביות. תשני טוב, ואם את לא נרדמת תתקשרי אלי, אני אדריך אותך, ואז תיראי מיליון דולר. את הבחירות שלך כבר עשית, מה שנותר לך הוא רק לקום וליהנות מיומך הגדול ולסמוך על בעלי המקצוע שרוצים בשמחתך ובטובתך.
שיהיה המון מזל טוב, אושר, עושר, בריאות והרבה נחת... גם מהדרך אל החתונה ובעיקר מהאירוע עצמו.

• Recent News

להמלצות אחרונות לחצו על הכפתור מטה.
    view-more
  • Contact Info

טל: 03-5615756, 0506-551156

דוא"ל omer.shimoni.com@gmail.com 
    רח' דרך מנחם בגין 38(דרך פתח תקווה) ת"א

• Polls