תודות:
לאישתי היקרה – סנדרין, על האהבה והילדים המופלאים שיצרת לנו, על זה שאת שגורמת לכל יום בחיי להרגיש כמו בחלום מתוק, על ההבנה, העזרה, העשייה, הפרגון והחום הרב שאת מעניקה לי ומאפשרת לי להעניק לאחרים.
אני אוהב אותך.

לכלות החלומיות שלי (ולחתנים), למלוות הרבות, הנעימות והמפרגנות שפגשתי בדרך, על האושר הגדול והזכות לשמח ולהעניק לכן ביום כה חשוב. ואמן שיהיו ימים גדולים ממנו עם ילדים בריאים יפים וחכמים, שאותם תזכו לגדל באושר, עושר הבנה ונחת.

לאייל בן אברהם – החבר הטוב שלי ומנכ"ל חברת בניית אתרי אינטרנט איכותיים "פריימוורק אינטרנט סלושנס", היחיד שמצליח לגרום לי לכעוס ולאהוב בעת ובעונה אחת, על שעות עבודה רבות, על תמיכה וחוויות משותפות מגיל ילדות.

למאפרת – גלי ענבר על עבודה מדהימה, על יצירה משותפת, פירגון והמון כנות ושיתוף פעולה במהלך העבודה. על הנועם, הסובלנות והנחת שאת משרה על הכלות שלנו.

לדובב וולצמן בן הדודה שלי שמשמש לי כאח... על עשייה, עזרה, הנאה ואהבה אין סופית לנצח.

לצלמים:
לצלם אופיר דוויד – שלפני המקצועיות הרבה הוא איש נדיר במינו, איש גדול באישיותו, שיוצר בתמונות ומוציא לפועל את הרעיונות שלי, הרגועים והמטורפים.

לצלמת ג'ני בארסט ובעלה שגיא – על הטירוף הטבעי שלה, על פתיחות ברמה גבוהה מאוד, ועל יישום משימות מהירות בפרפקציוניסטיות ראויה לציון.

סטייליסטים, מאפרות, צלמים ומעצבי שיער נוספים שהכרתי ושאני מכיר, איתכם ובזכותכם, אני עוסק במקצוע באהבה רבה כאשר אני יודע שסביבי יש אנשים כל כך מדהימים שמחבקים אותי, ואני אותם.

• Recent News

להמלצות אחרונות לחצו על הכפתור מטה.
    view-more
  • Contact Info

טל: 03-5615756, 0506-551156

דוא"ל omer.shimoni.com@gmail.com 
    רח' דרך מנחם בגין 38(דרך פתח תקווה) ת"א

• Polls