החלקה יפנית: ההחלקה בה אנו משתמשים במספרה הינה: החלקה יפנית נוטרי סטרייט Q8, יתרונה של החלקה זו היא השישנן כ5 החלקות יפניות הנותנות לי מענה והתאמה מדוייקת לסוג השיער והמבנה המבוקש. על מנת להכין אתכן לתהליך פרשתי לפניכן את אופן תהליך ההחלקה.
חובה לבצע מבחן רגישות לפני כל שימוש בהחלקה יפנית. הרגישי בנוח ליצור עימי קשרלתאום פגישה לטסט בדיקת התאמה חובה להשתמש בהחלקה בעלת אישור משרד הבריאות (משמאל אישור משרד הבריאות). תהליך ההחלקה: 1. במידה וצריך חופפים את ומייבשים בפן. 2. מחלקים את השיער ל4 חלקים. 3. מורחים את ההחלקה היפנית הנבחרת (החלטה מקצועית שלי, מעצב השיער) באופן אחיד ומקצועי ומסרקים את השיער ישר לצורתו החדשה. 4. ממתינים כ- 15-25 דקות (זמן השפעת ההחלקה היפנית), תוך כדי המתנה בפעולת ההחלקה היפנית אני בודק קבוצות שיער במידה והשיער מוכן לפעולות הבאות ממשיכים לפעולה הבאה. 5. שוטפים היטב במים פושרים מס' דקות וזאת על מנת להסיר את כל חומר ההחלקה היפנית. 6. סופגים את השיער הרטוב במגבת (סופחים את המים למגבת, אסור לשפשף!) ומייבשים בפן. 7. מרססים את השיער בחומר שמקנה לשיער הגנה מירבית מהחום שנוצר בשימוש במחליק קרמי מקצועי ועוברים על השיער עם המחליק עד לקיבוע צורתו החדשה. 8. לאחר השלמת התהליך עם המחליק הקרמי המקצועי (לא כל מחליק קרמי פשוט יכול לבצע את התהליך), מורחים חומר נוסף (מנטרל) מהשורשים ועד הקצוות באופן אחיד ומקצועי. 9. ממתינים כ- 10-15 דקות (זמן השפעת החומר המנטרל). 10. שוטפים היטבבמים פושרים. 11. סופגים את השיער הרטוב במגבת (סופחים את המים למגבת, אסור לשפשף!) ומייבשים בפן מלמעלה כלפי מטה באופן טבעי.
הערות ואיסורים: א. אין לחפוף את השיער למשך שבוע מרגע סיום ההחלקה (זמן התקבעות השיער). ב. אין לקשור את השיער בגומיות, קליפסים או סיכות, אלא להשאירו פזור, גולש וחופשי למשך שבוע מסיום ההחלקה. ג. אין לצבוע או לבצע כל פעולה כימית אחרת בשיער לפחות שבועיים מרגע סיום ההחלקה. ד. אין לבצע החלקה יפנית על שיער שעבר פסים וגוונים עם הבהרה חזקה (אם בכלל) או שיער פגום ביותר. 12. לאחר סיום ההחלקה, על מנת לשמר, להגן ולטפח את השיער המוחלק, מומלץ להשתמש באופן קבוע בשמפו ומסיכה המתאימים ביותר בהמלצת מעצב השיער.
מאות עבודות נוספות ניתן לראות בפרופיל הפייסבוק במידה וישנן שאלות נוספות / ספקות הרגישי בנוח ליצור עימי קשר בכל שאלה. (ניתו גם להתרשם מתהליך ההחלקה שנעשה על לקוחה אחרת בזמן אמת, כמובן בהסכמתה ובאישורה) בברכה עומר שמעוני, מספרה פרטית לאנשים איכותיים. בתאום מראש 0506-551156, 03-5615756
Adobe Flash Player not installed or older than 9.0.115!
החלקות כימיות "רגילות" של חברות כגון : לוריאל, שוורצקופף, קוואנטום, אינדולה, וולה. החלקות יפניות של חברות כגון: קוואנטום, q8 של אינדולה, משי ועוד... ברשותי סוגים שונים של החלקות שיער יפניות גרמניות משי, כימיות עם כל הסוגים הללו אני עובד, ובוחר להתאים לך לשיערך ולבקשותייך את החומר שייצור את האפקט המבוקש. הארות ותובנות : במקרים של שיער מקורזל, מרדני או מתולתל מאוד מאוד אני לא ממליץ לבצע החלקת השיער חלק לגמרי, אלא מומלצת החלקה שתשאיר את השיער גלי. משום שבעת גדילת השורשים הדבר נראה נורא! כבר ראיתי נשים עם שיער חלק מקלות ובמעלה ראשן מסתלסל לו שיער מקורזל ומרדני. בהחלקה שבה השיער ישאר בצורה גלי, לדעתי התוצאה תהיה יפה יותר ו"טבעית" יותר. בהחלקה מסוג זה שיער מתולתל ומרדני הופך לגלי וממושמע. במצב זה, כשהשיער המתולתל גדל, אורכו ומשקלו "משטיחים" את השורשים ומשווים להם צורה טבעית יותר. והכי חשוב לשמור על איכות השיער!!! קישורים לאתרים העוסקים בחומרים: